KOSTNADER

Ekonomi & Administration

bokar första samtalet. Vi tar emot prover och skickar proverna på analys. Vi följer med klienter utomlands vid behov av sjukvård före behandlingen.

Alla praktiska saker med resor, planerade träffar och tolkar  vid behov. Alla behandlingar utomlands pågår på engelska.

info@efonix.se

 

Vårdplan, kontrakt och kostnader

I sverige kräver vi tredje parts betalningsansvar för privatpersoner. Det kan vara make, Sociala myndigheter, Kriminalvården, Landsting, familjen gemensamt, företag  och/eller enskild anhörig i Sverige. Myndighet och företag betalar i snitt hälften so mycket som privatperson för både behandling och uppföljning.

Det gäller enbart för behandling utomlands, uppföljningssamtal och / eller trauma-terapi och exempel uppföljning efter behandling utomlands.

Samtidigt betalas den den andra delen av motiveringen, förberedelsen, presentation träffar och uppföljningen direkt till Handelsbanken. 

Klienten behöver beskriva på första träffen vilket sort beroende det är, med att beskriva kortfattat det kemiska beroendet, hur länge och hur det började enligt egna uppfattningen.

I fortsättning av första samtalet görs ett vård / terapiplan och kontrakt upprättad med uppdragsgivare. Vanlig kontrakt är enbart kort behandling utomlands och uppföljning i 3 månader. Sedan är gjord utvärdering i samråd med klient och uppdragsgivare.

Kostnader är indiviuella och är beroende på vårdplan i början. All kostnad måste godkännas av uppdragsgivare innan beställning av plats och flygbilljett görs. Kostnader för utomlands behandling skall betalas direkt till det behandlingshem det gäller och INTE till eFÖNIX ehf.

Privatperson

Bokningsavgift: 5000SEK

På plats: 10000SEK

Myndigheter/företag

Bokniningsavgift: 5000SEK

På plats: 15000SEK mot 10 dagars faktura

 

I fall klienten inte kommer, betalas 4000SEK tillbaka till samma person/företag/myndighet om avbokning sker 1 vecka innan planerad ankomst. Inga resor ingår förutom hämtning på tågstation/buss. Gäller ej flygplatser. 

 oskar@efonix.se