ADHD - ADD

Oskar Arnorsson Beroendeterapeut

Vi sköter det praktiska för håranalysen. Boka håranalys på oskar@efonix.se

Det tar 18 till 21 dagar att få resultatet tiilbaka efter påbörjad uppföljning eller separat.

Detta är för att bygga upp individuellt Vitamin & Mineral Program som är ofta ett stort problem efter allvarligt missbruk, men beroende av vilka preparater. 

 

Missbruk, ADHD och ADD behandlad med naturmedel

Det är individuellt vilka vitaminer och miniraler försvinner ur kroppen vid missbruk av kemikalier. Ingen betydelse har om kemikalierna är lagliga eller olagliga.  Därför gör vi individuellt Vitaminprogram för våra klienter som del av vår uppföljning efter avslutat behandling i Thailand. 

Självklart förmedlar vi all service i Vitaminprogrammet oavsett anledng. ADHD & ADD är inte sjukdomar i vora ögon, enbart ett balansproblem som botnar i rubbningar i vitamin och mineral flora. 

 

"Folk måste inte vara sjuka till att vilja må bättre" 

 

Vi följer enbart resultatforskning och observationer gjorda av föräldraföreningar och iddeella sammanslutningar om ADHD och ADD.

Någrann håranalys har visat bättre resulatat där brister av miniraler och vitaminer försvinner som effekt av exempelvis drogintag, och spelar då ingen roll av vilken anledning drogen tas.

Alkohol är en drog enligt vårat sätt att tänka när det gäller kemiskt beroende och det som krävs för att återfå kontrollen eller avstå helt av hälsoskäl.

Föreläsningar erbjuds för behandlingspersonal om betydelsen av att intregrera Vitaminprogram i missbruksvården samt kunskap för sjukvårdspersonal att se skillnaden på drogmissbrukare och vanlig mental störning.   

 

... tillbaka